Atelier de creație
Reborn Logo

Una din învățăturile “fragedei pruncii” zice că, un om, într-o viață, musai să sădească un pom.
Nu-i rău până aici. Dandanaua apare când copilul crește și, odată cu el, nivelul eșapamentelor mașinilor cu care el visează să se identifice după ce e măricel. Săracu’ pom!

Acu’, serios. Bun, mașină. Totuși. Până una-alta, nu-i mai faină bicicleta? Lângă bicicletă se poate respira, se poate zâmbi, se poate trăi. De aia zicem și noi. Viața unei biciclete e o piesă de puzzle în arhitectura vieții întregi. Nu ar fi rău să învățăm a genera viață, inclusiv pentru o bicicletă.

Vă invităm la atelierul nostru. Vom crea o bicicletă. O vom proiecta, vom monta lanț, ghidon, șaua, vom strânge șuruburi și o vom picta după bunul nostru, pardon, al vostru, plac. (E ca și cum am planta în pământ o pedală și am urmări în timp cum crește, cum se face bicicletă. Doar că la noi durează 2 zile, nu 20 de ani. Nu-i minunat?)

Vă așteptăm la atelierele de creație Reborn Bicycles. Cine suntem? Niște “dinăia”. Nebuni după biciclete și viață trăită cu drag. Reborn Bicycles înseamnă practic patru mâini, câteva zeci de scule și câteva sute de piese vechi de biciclete care adastă cu tihnă prin atelierul nostru, așteptându-și încuviințarea la viață. Muncă multă glazurată cu pasiune și stropită cât de des posibil cu bucuria de a trăi, cu hohote de râs și idei inovatoare pentru noi și noi proiecte.

Reborn Bicycles