The Glass Fish

The Glass Fish s-a lansat în 2011, la Cluj, după ce Io Pastuhov cântase, în diverse formule de colaborări acustice, sub acest nume. In anul respectiv, Io ( voce și chitară acustică ) s-a hotărât că ar fi frumos să cânte cu cineva la violoncel, dar încă nu se arătase oportunitatea. In vara lui 2011, a întâlnit-o pe Iulia Udrea ( violoncel ) care l-a invitat pe Vlad Cherteș ( la acea vreme bas, acum chitară lead ) să li se alăture. Apoi, au venit Andreea Vasut ( voce ), Ștefan Capata ( tobe ) și Cosmin Cîrstea ( bas ).

Muzica The Glass Fish e un melanj alternativ cu varii culori indie. Celor din trupă le e greu s-o definească, pentru că au și rock alternativ, dar și funk, nu-jazz și unele influențe care pur și simplu le vin natural, dar nu le știu pe nume. Cântă dintr-o mare pasiune pentru sunet, iar repetițiile înseamnă șanse de a perfecționa ideile pe care le au.

În prezent, lucrează la piesele lor, iar în perspectivă, speră să încropească un album care să placă și să meargă direct la suflet.

Pagina oficială de Facebook