Blog

Pregătirile pentru Dorna Art 2017

Andreea Ujică – Blogger oficial

Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Dorna Art, festivalul de artă și cultură urbană din Bucovina. Ne vedem din 28 până în 30 iulie la Vatra Dornei!

Selecția voluntarilor s-a încheiat și de-abia așteptăm să cunoașteți și voi voluntarii de anul acesta. Noi i-am cunoscut deja și ne-au impresionat cu entuziasmul lor.

Anul acesta vom avea o multitudine de activități și workshop-uri pregătite pentru tine: atelierele de pictură pe ceramică și pânză, teatru senzorial-labirint, atelier de educație juridică, atelier de improvizație, ateliere și târg de handmade, cursuri de prim ajutor, workshop cu Beard Brothers, tururi ghidate și concursuri sportive pentru copii și cu siguranță mai sunt câteva activități care mi-au scăpat. O chestie foarte faină este faptul că participarea la toate aceste activități este gratuită. Așadar, îți poți descoperi pasiuni noi dacă ești îndrăzneț și participi la unul dintre workshop-uri.

O noutate pentru ediția de anul acesta este workshop-ul despre fotografia de aviație ce va avea loc duminică de la ora 13:00 cu Liviu Dnistran, fotograf de aviație cu o experiență de peste 7 ani. Deci dacă ești pasionat de fotografie, îți recomand acest workshop.

De neratat este și proiecția documentarului Planeta Petrila, realizat de Andrei Dăscălescu. O poveste despre patrimoniu, cetățeni și autorități, un documentar care a fost foarte apreciat în cadrul TIFF 2017 și a câștigat Premiul Publicului.

Vă reamintesc că accesul la festival este gratuit. Altceva în afară de “Ne vedem acolo!” n-am ce să vă zic. #hailadornaart